MVC Forum with "normal" Membership

May 22, 2014 at 12:10 PM
I have a rather big MVC application which uses "normal" membership with MS SQL Server.
I tried to install MVC Forum on it but if I change membership as per readme.txt my application stops working. If I change <membership> section so my app works then when I start /forum I get this error

Object of type 'MVCBootstrap.Web.Mvc.Services.AccountMembershipService' cannot be converted to type 'mvcForum.Core.Interfaces.Services.IMembershipService'.

Any idea how to get around this problem?
Coordinator
May 23, 2014 at 9:03 AM
Which version are you using?

And can you please post the membership part of the web.config file?

Thanks
May 28, 2014 at 8:54 AM
After creating an empty MVC 4 project and installing version 1.4.5.40417 via Nuget I followed the instructions from your video on YouTube and ended up with the same error message. Here's my web.config.

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!-- For more information on how to configure your ASP.NET application, please visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=169433 --> <configuration>
<configSections>
<!-- For more information on Entity Framework configuration, visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=237468 -->
<section name="entityFramework" type="System.Data.Entity.Internal.ConfigFile.EntityFrameworkSection, EntityFramework, Version=6.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" requirePermission="false" />
<section name="MVCForumSettings" type="mvcForum.Core.Configuration.MVCForumSettings, mvcForum.Core" /><section name="mvcForum" type="mvcForum.Core.Configuration.MVCForumSection, mvcForum.Core" /><section name="authenticationProviders" type="SimpleAuthentication.Core.Config.ProviderConfiguration, SimpleAuthentication.Core" /></configSections>
<appSettings>
<add key="webpages:Version" value="2.0.0.0" />
<add key="webpages:Enabled" value="false" />
<add key="PreserveLoginUrl" value="true" />
<add key="ClientValidationEnabled" value="true" />
<add key="UnobtrusiveJavaScriptEnabled" value="true" />
</appSettings>
<system.web>
<httpRuntime targetFramework="4.5" />
<compilation debug="true" targetFramework="4.5" />
<authentication mode="Forms">
  <forms defaultUrl="~/account/logon" />
</authentication>
<pages>
  <namespaces>
    <add namespace="System.Web.Helpers" />
    <add namespace="System.Web.Mvc" />
    <add namespace="System.Web.Mvc.Ajax" />
    <add namespace="System.Web.Mvc.Html" />
    <add namespace="System.Web.Routing" />
    <add namespace="System.Web.WebPages" />
  <add namespace="MVCThemes.Extensions" /></namespaces>
</pages>
<membership defaultProvider="ProviderWrapper">
        <providers>
            <clear />

            <add name="ProviderWrapper" type="mvcForum.Web.Providers.MembershipProviderWrapper" WrappedProvider="TheRealProvider" />

            <add name="TheRealProvider" type="MVCBootstrap.Web.Security.SimpleMembershipProvider" applicationName="mvcForum" minRequiredPasswordLength="6" />

        </providers>
    </membership>
<roleManager enabled="true" defaultProvider="SimpleProvider">
        <providers>
            <clear />

            <add name="SimpleProvider" type="MVCBootstrap.Web.Security.SimpleRoleProvider" />

        </providers>
    </roleManager>
</system.web>
<system.webServer>
<validation validateIntegratedModeConfiguration="false" />
<handlers>
  <remove name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_32bit" />
  <remove name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_64bit" />
  <remove name="ExtensionlessUrlHandler-Integrated-4.0" />
  <add name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_32bit" path="*." verb="GET,HEAD,POST,DEBUG,PUT,DELETE,PATCH,OPTIONS" modules="IsapiModule" scriptProcessor="%windir%\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\aspnet_isapi.dll" preCondition="classicMode,runtimeVersionv4.0,bitness32" responseBufferLimit="0" />
  <add name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_64bit" path="*." verb="GET,HEAD,POST,DEBUG,PUT,DELETE,PATCH,OPTIONS" modules="IsapiModule" scriptProcessor="%windir%\Microsoft.NET\Framework64\v4.0.30319\aspnet_isapi.dll" preCondition="classicMode,runtimeVersionv4.0,bitness64" responseBufferLimit="0" />
  <add name="ExtensionlessUrlHandler-Integrated-4.0" path="*." verb="GET,HEAD,POST,DEBUG,PUT,DELETE,PATCH,OPTIONS" type="System.Web.Handlers.TransferRequestHandler" preCondition="integratedMode,runtimeVersionv4.0" />
</handlers>
</system.webServer>
May 28, 2014 at 8:54 AM
And the rest...

<entityFramework>
<defaultConnectionFactory type="System.Data.Entity.Infrastructure.SqlConnectionFactory, EntityFramework" />
<providers>
  <provider invariantName="System.Data.SqlClient" type="System.Data.Entity.SqlServer.SqlProviderServices, EntityFramework.SqlServer" />
</providers>
</entityFramework>
<authenticationProviders>
    <providers>
    </providers>
</authenticationProviders><MVCForumSettings defaultCulture="en-GB" defaultTimezone="GMT Standard Time" topicsPerPage="15" messagesPerPage="20" siteURL="http://localhost" robotEmailAddress="robot@mydomain" robotName="My Forum Robot" /><mvcForum>
    <databaseBuilder type="mvcForum.DataProvider.EntityFramework.DataProviderConfiguration, mvcForum.DataProvider.EntityFramework" />
    <dependencyContainerBuilder type="MVCBootstrap.Ninject.DependencyContainer, MVCBootstrap.Ninject" />
    <storageBuilder type="mvcForum.Web.DependencyBuilders.StorageBuilder, mvcForum.Web" />

    <themeProviderComponent type="mvcForum.Web.ForumThemeProvider, mvcForum.Web" />
    <themeUrlProviderComponent type="MVCThemes.SimpleThemeURLProvider, MVCThemes" />
    <eventPublisherComponent type="ApplicationBoilerplate.Events.EventPublisher, ApplicationBoilerplate" />
    <asyncTaskComponent type="MVCBootstrap.Web.Events.AsyncTask, MVCBootstrap" />

    <urlProviderComponent type="mvcForum.Web.Providers.MVCURLProvider, mvcForum.Web" />

    <mailServiceComponent type="MVCBootstrap.Web.Mvc.Services.MailService, MVCBootstrap" />
    <membershipServiceComponent type="MVCBootstrap.Web.Mvc.Services.AccountMembershipService, MVCBootstrap" />
    <formsAuthenticationComponent type="MVCBootstrap.Web.Mvc.Services.FormsAuthenticationService, MVCBootstrap" />
    <userProviderComponent type="mvcForum.Web.Providers.MVCForumUserProvider, mvcForum.Web" />

    <loggingProviderComponent type="mvcForum.Web.TraceLog, mvcForum.Web" />

    <searchBuilders>
        <add name="Lucene" type="mvcForum.SearchProvider.Lucene.LuceneSearchBuilder, mvcForum.SearchProvider.Lucene" />
    </searchBuilders>

    <additionalBuilders>
        <add name="Core" type="mvcForum.Core.DependencyBuilders.CoreBuilder, mvcForum.Core" />
        <add name="ForumConf" type="mvcForum.Web.ForumConfigurator, mvcForum.Web" />
        <add name="ForumAdmin" type="mvcForum.Web.DependencyBuilders.ForumAdminBuilder, mvcForum.Web" />
        <add name="WebCommon" type="mvcForum.Web.DependencyBuilders.WebCommonBuilder, mvcForum.Web" />
        <add name="AddOnEmbeddedViews" type="mvcForum.AddOns.AddOnBuilder, mvcForum.AddOns" />
        <add name="Akismet" type="mvcForum.AddOns.Akismet.AkismetBuilder, mvcForum.AddOns" />
        <add name="MultiPost" type="mvcForum.AddOns.MultiPost.MultiPostBuilder, mvcForum.AddOns" />
        <add name="NewUserTrial" type="mvcForum.AddOns.NewUserTrial.NewUserTrialBuilder, mvcForum.AddOns" />
        <add name="StopForumSpam" type="mvcForum.AddOns.StopForumSpam.StopForumSpamBuilder, mvcForum.AddOns" />
        <!-- Put any additional builders in here! -->
    </additionalBuilders>

    <contentParserComponents>
        <add name="BBCode" type="mvcForum.AddOns.ContentParsing.BBCParser, mvcForum.AddOns" />
        <add name="MarkDown" type="mvcForum.AddOns.ContentParsing.MarkDownParser, mvcForum.AddOns" />
        <add name="Regular" type="mvcForum.AddOns.ContentParsing.RegularParser, mvcForum.AddOns" />
    </contentParserComponents>

    <eventListenerComponents>
        <add name="Following" type="mvcForum.Web.Events.FollowingEventListener, mvcForum.Web" />
        <add name="Moderation" type="mvcForum.Web.Events.ModerationEventListener, mvcForum.Web" />
        <add name="PostReportResolved" type="mvcForum.Web.Events.PostReportResolvedEventListener, mvcForum.Web" />
        <add name="NewAndUpdatedContent" type="mvcForum.Web.Events.NewAndUpdatedContentEventListener, mvcForum.Web" />
        <add name="FlagUpdated" type="mvcForum.Web.Events.FlagUpdatedEventListener, mvcForum.Web" />
        <add name="Installation" type="mvcForum.Web.Events.InstallationEventListener, mvcForum.Web" />

        <!-- Lucene -->
        <add name="Lucene" type="mvcForum.SearchProvider.Lucene.LuceneContentChangeEventListener, mvcForum.SearchProvider.Lucene" />

        <!-- Add ons -->
        <add name="Akismet" type="mvcForum.AddOns.Akismet.AkismetAddOn, mvcForum.AddOns" />
        <add name="MultiPost" type="mvcForum.AddOns.MultiPost.MultiPostAddOn, mvcForum.AddOns" />
        <add name="NewUserTrial" type="mvcForum.AddOns.NewUserTrial.NewUserTrialAddOn, mvcForum.AddOns" />
        <add name="StopForumSpam" type="mvcForum.AddOns.StopForumSpam.StopForumSpamAddOn, mvcForum.AddOns" />
    </eventListenerComponents>
    <!--<repositoryComponents>
        <add type="mvcForum.DataProvider.EntityFramework.Repositories.TopicRepository, mvcForum.DataProvider.EntityFramework" interface="mvcForum.Core.Interfaces.Data.ITopicRepository, mvcForum.Core" />
    </repositoryComponents>-->
</mvcForum>
<connectionStrings>
    <add name="mvcForum.DataProvider.MainDB" connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;Initial Catalog=MvcForum;User ID=MvcForumUser;password=zaxscdvf;" />
</connectionStrings>
<runtime>
<assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
  <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="Newtonsoft.Json" publicKeyToken="30ad4fe6b2a6aeed" culture="neutral" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-4.5.0.0" newVersion="4.5.0.0" />
  </dependentAssembly>
  <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Web.Mvc" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" culture="neutral" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-4.0.0.0" newVersion="4.0.0.0" />
  </dependentAssembly>
  <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Web.WebPages" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" culture="neutral" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-2.0.0.0" newVersion="2.0.0.0" />
  </dependentAssembly>
  <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Web.WebPages.Razor" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" culture="neutral" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-2.0.0.0" newVersion="2.0.0.0" />
  </dependentAssembly>
  <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Web.Helpers" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" culture="neutral" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-2.0.0.0" newVersion="2.0.0.0" />
  </dependentAssembly>
  <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="EntityFramework" publicKeyToken="b77a5c561934e089" culture="neutral" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-6.0.0.0" newVersion="6.0.0.0" />
  </dependentAssembly>
  <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="HtmlAgilityPack" publicKeyToken="bd319b19eaf3b43a" culture="neutral" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-1.4.6.0" newVersion="1.4.6.0" />
  </dependentAssembly>
</assemblyBinding>
</runtime>
</configuration>
Coordinator
May 28, 2014 at 3:20 PM
I'll take a look when I get back home in a few hours!
Coordinator
Jun 2, 2014 at 11:30 AM
Just to let you know, I haven't forgotten about this. Real-life is just eating away at my spare-time at the moment.
Jun 3, 2014 at 6:31 AM
No problem. I not just what you're talking about.
Jun 12, 2014 at 6:56 AM
Initially I am also facing this issue. So that only I thought to work with older version (1.3.9).

If you solve this one, It will be really helpful to users like me.

Thank you.
Coordinator
Jun 21, 2014 at 2:13 PM
I have created an empty MVC 4 web solution with VS2013, and got MVC Forum 1.4.5 working. I have posted the web.config file on pastebin. If you follow the directions given in the MVC 4 video on YouTube, you're home free. I might ZIP up the complete solution later on.
Feb 26, 2015 at 11:32 AM
I have the same problem and I can't fix it. Would you help me please?

Bellow web.conf:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!-- For more information on how to configure your ASP.NET application, please visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=169433 --> <configuration>


<configSections>
<section name="MVCForumSettings" type="mvcForum.Core.Configuration.MVCForumSettings, mvcForum.Core" /><section name="mvcForum" type="mvcForum.Core.Configuration.MVCForumSection, mvcForum.Core" /><section name="authenticationProviders" type="SimpleAuthentication.Core.Config.ProviderConfiguration, SimpleAuthentication.Core" />
</configSections>

<connectionStrings>
<add name="mvcForum.DataProvider.MainDB" connectionString="Data Source=TIM-XMG;Initial Catalog=mvcforum;Integrated Security=True;Connect Timeout=15;Encrypt=False;TrustServerCertificate=False;" />
</connectionStrings>

<appSettings>
<add key="webpages:Version" value="2.0.0.0" />
<add key="webpages:Enabled" value="false" />
<add key="PreserveLoginUrl" value="true" />
<add key="ClientValidationEnabled" value="true" />
<add key="UnobtrusiveJavaScriptEnabled" value="true" />
</appSettings>
<system.web>
<httpRuntime targetFramework="4.5" />
<compilation debug="true" targetFramework="4.5" />
<authentication mode="Forms">
  <forms defaultUrl="~/account/logon" />
</authentication>
<pages>
  <namespaces>
    <add namespace="System.Web.Helpers" />
    <add namespace="System.Web.Mvc" />
    <add namespace="System.Web.Mvc.Ajax" />
    <add namespace="System.Web.Mvc.Html" />
    <add namespace="System.Web.Routing" />
    <add namespace="System.Web.WebPages" />
  <add namespace="MVCThemes.Extensions" /></namespaces>
</pages>
<membership defaultProvider="ProviderWrapper">
  <providers>
    <add name="ProviderWrapper" type="mvcForum.Web.Providers.MembershipProviderWrapper" WrappedProvider="TheRealProvider" />
    <add name="TheRealProvider" type="MVCBootstrap.Web.Security.SimpleMembershipProvider" applicationName="mvcForum" minRequiredPasswordLength="6" />
  </providers>
</membership>
<roleManager enabled="true" defaultProvider="SimpleProvider">
  <providers>
    <clear />
    <add name="SimpleProvider" type="MVCBootstrap.Web.Security.SimpleRoleProvider" />
  </providers>
</roleManager>
</system.web>
<system.webServer>
<validation validateIntegratedModeConfiguration="false" />
<handlers>
  <remove name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_32bit" />
  <remove name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_64bit" />
  <remove name="ExtensionlessUrlHandler-Integrated-4.0" />
  <add name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_32bit" path="*." verb="GET,HEAD,POST,DEBUG,PUT,DELETE,PATCH,OPTIONS" modules="IsapiModule" scriptProcessor="%windir%\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\aspnet_isapi.dll" preCondition="classicMode,runtimeVersionv4.0,bitness32" responseBufferLimit="0" />
  <add name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_64bit" path="*." verb="GET,HEAD,POST,DEBUG,PUT,DELETE,PATCH,OPTIONS" modules="IsapiModule" scriptProcessor="%windir%\Microsoft.NET\Framework64\v4.0.30319\aspnet_isapi.dll" preCondition="classicMode,runtimeVersionv4.0,bitness64" responseBufferLimit="0" />
  <add name="ExtensionlessUrlHandler-Integrated-4.0" path="*." verb="GET,HEAD,POST,DEBUG,PUT,DELETE,PATCH,OPTIONS" type="System.Web.Handlers.TransferRequestHandler" preCondition="integratedMode,runtimeVersionv4.0" />
</handlers>
</system.webServer>
<authenticationProviders>
    <providers>
    </providers>
</authenticationProviders><MVCForumSettings defaultCulture="en-GB" defaultTimezone="GMT Standard Time" topicsPerPage="15" messagesPerPage="20" siteURL="http://localhost" robotEmailAddress="robot@mydomain" robotName="My Forum Robot" /><mvcForum>
    <databaseBuilder type="mvcForum.DataProvider.EntityFramework.DataProviderConfiguration, mvcForum.DataProvider.EntityFramework" />
    <dependencyContainerBuilder type="MVCBootstrap.Ninject.DependencyContainer, MVCBootstrap.Ninject" />
    <storageBuilder type="mvcForum.Web.DependencyBuilders.StorageBuilder, mvcForum.Web" />

    <themeProviderComponent type="mvcForum.Web.ForumThemeProvider, mvcForum.Web" />
    <themeUrlProviderComponent type="MVCThemes.SimpleThemeURLProvider, MVCThemes" />
    <eventPublisherComponent type="ApplicationBoilerplate.Events.EventPublisher, ApplicationBoilerplate" />
    <asyncTaskComponent type="MVCBootstrap.Web.Events.AsyncTask, MVCBootstrap" />

    <urlProviderComponent type="mvcForum.Web.Providers.MVCURLProvider, mvcForum.Web" />

    <mailServiceComponent type="MVCBootstrap.Web.Mvc.Services.MailService, MVCBootstrap" />
    <membershipServiceComponent type="MVCBootstrap.Web.Mvc.Services.AccountMembershipService, MVCBootstrap" />
    <formsAuthenticationComponent type="MVCBootstrap.Web.Mvc.Services.FormsAuthenticationService, MVCBootstrap" />
    <userProviderComponent type="mvcForum.Web.Providers.MVCForumUserProvider, mvcForum.Web" />

    <loggingProviderComponent type="mvcForum.Web.TraceLog, mvcForum.Web" />

    <searchBuilders>
        <add name="Lucene" type="mvcForum.SearchProvider.Lucene.LuceneSearchBuilder, mvcForum.SearchProvider.Lucene" />
    </searchBuilders>

    <additionalBuilders>
        <add name="Core" type="mvcForum.Core.DependencyBuilders.CoreBuilder, mvcForum.Core" />
        <add name="ForumConf" type="mvcForum.Web.ForumConfigurator, mvcForum.Web" />
        <add name="ForumAdmin" type="mvcForum.Web.DependencyBuilders.ForumAdminBuilder, mvcForum.Web" />
        <add name="WebCommon" type="mvcForum.Web.DependencyBuilders.WebCommonBuilder, mvcForum.Web" />
        <add name="AddOnEmbeddedViews" type="mvcForum.AddOns.AddOnBuilder, mvcForum.AddOns" />
        <add name="Akismet" type="mvcForum.AddOns.Akismet.AkismetBuilder, mvcForum.AddOns" />
        <add name="MultiPost" type="mvcForum.AddOns.MultiPost.MultiPostBuilder, mvcForum.AddOns" />
        <add name="NewUserTrial" type="mvcForum.AddOns.NewUserTrial.NewUserTrialBuilder, mvcForum.AddOns" />
        <add name="StopForumSpam" type="mvcForum.AddOns.StopForumSpam.StopForumSpamBuilder, mvcForum.AddOns" />
        <!-- Put any additional builders in here! -->
    </additionalBuilders>

    <contentParserComponents>
        <add name="BBCode" type="mvcForum.AddOns.ContentParsing.BBCParser, mvcForum.AddOns" />
        <add name="MarkDown" type="mvcForum.AddOns.ContentParsing.MarkDownParser, mvcForum.AddOns" />
        <add name="Regular" type="mvcForum.AddOns.ContentParsing.RegularParser, mvcForum.AddOns" />
    </contentParserComponents>

    <eventListenerComponents>
        <add name="Following" type="mvcForum.Web.Events.FollowingEventListener, mvcForum.Web" />
        <add name="Moderation" type="mvcForum.Web.Events.ModerationEventListener, mvcForum.Web" />
        <add name="PostReportResolved" type="mvcForum.Web.Events.PostReportResolvedEventListener, mvcForum.Web" />
        <add name="NewAndUpdatedContent" type="mvcForum.Web.Events.NewAndUpdatedContentEventListener, mvcForum.Web" />
        <add name="FlagUpdated" type="mvcForum.Web.Events.FlagUpdatedEventListener, mvcForum.Web" />
        <add name="Installation" type="mvcForum.Web.Events.InstallationEventListener, mvcForum.Web" />

        <!-- Lucene -->
        <add name="Lucene" type="mvcForum.SearchProvider.Lucene.LuceneContentChangeEventListener, mvcForum.SearchProvider.Lucene" />

        <!-- Add ons -->
        <add name="Akismet" type="mvcForum.AddOns.Akismet.AkismetAddOn, mvcForum.AddOns" />
        <add name="MultiPost" type="mvcForum.AddOns.MultiPost.MultiPostAddOn, mvcForum.AddOns" />
        <add name="NewUserTrial" type="mvcForum.AddOns.NewUserTrial.NewUserTrialAddOn, mvcForum.AddOns" />
        <add name="StopForumSpam" type="mvcForum.AddOns.StopForumSpam.StopForumSpamAddOn, mvcForum.AddOns" />
    </eventListenerComponents>
    <!--<repositoryComponents>
        <add type="mvcForum.DataProvider.EntityFramework.Repositories.TopicRepository, mvcForum.DataProvider.EntityFramework" interface="mvcForum.Core.Interfaces.Data.ITopicRepository, mvcForum.Core" />
    </repositoryComponents>-->
</mvcForum>
<runtime>
<assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
  <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="Newtonsoft.Json" publicKeyToken="30ad4fe6b2a6aeed" culture="neutral" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-4.5.0.0" newVersion="4.5.0.0" />
  </dependentAssembly>
  <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Web.Mvc" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" culture="neutral" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-4.0.0.0" newVersion="4.0.0.0" />
  </dependentAssembly>
  <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Web.WebPages" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" culture="neutral" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-2.0.0.0" newVersion="2.0.0.0" />
  </dependentAssembly>
  <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Web.Helpers" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" culture="neutral" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-2.0.0.0" newVersion="2.0.0.0" />
  </dependentAssembly>
  <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="EntityFramework" publicKeyToken="b77a5c561934e089" culture="neutral" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-6.0.0.0" newVersion="6.0.0.0" />
  </dependentAssembly>
  <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="HtmlAgilityPack" publicKeyToken="bd319b19eaf3b43a" culture="neutral" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-1.4.6.0" newVersion="1.4.6.0" />
  </dependentAssembly>
  <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Web.WebPages.Razor" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" culture="neutral" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-2.0.0.0" newVersion="2.0.0.0" />
  </dependentAssembly>
</assemblyBinding>
</runtime>
</configuration>